Pages

Tuesday, January 17, 2012

Hari Keluarga Tiba Lagi..

Sempena Cuti Tahun Baru Cina Nie, My Big Family ( Hashim's Family ) akan mengadakan lawatan muhibbah a.k.a hari keluarga a.k.a Family day.. Lokasinya adalah di Bougainvilla Resort, Port Dickson Negeri Sembilan... actually dulu kitaorang dah penah buat hari keluarga kat sini tapi masa tu family kitaorang xlah seramai ini.. kalau x silap masa tu saya baru darjah 6..n yang paling gembira my late father pun ada masa tu.. untuk entry kali ini saya nak share gambar2 family day yang pernah diadakan dulu tapi bercampur tahun dan lokasi..


Gambar 01.. Atuk dan nenek yang dikasihi


Gambar 02. Anak2 lelaki





Gambar 03. masa di balok, kuantan



Gambar 04. nie gambar rare nie.. x ingat masa umur berapa.. di air papan, mersing




Gambar 05. masa nie ramai yg bujang lagi n ada yang baru kawin...hehehe


Gambar 06. pantai balok, kuantan



Gambar 07. Pantai Balok, Kuantan












Gambar 15. Gambar kenangan keluarga saya. Air papan, Mersing

1 comments:

Cik Nurul said...

really love the last pic....u look so cute....it always make me smile.....hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...